Podpálili desaťročného chlapca

26.06.2006 Poprad

Liptovská Teplička 26. júna (TASR) - Pred vstupnou bránou do amfiteátra v Liptovskej Tepličke v okrese Poprad zatiaľ neznámy páchateľ polial neznámou tekutin...
Liptovská Teplička 26. júna (TASR) - Pred vstupnou bránou do amfiteátra v Liptovskej Tepličke v okrese Poprad zatiaľ neznámy páchateľ polial neznámou tekutinou desaťročného chlapca na bicykli a následne ho zapálil. Takúto informáciu poskytla polícii v sobotu o 18.30 hodiny telefonicky 36-ročná žena z Liptovskej Tepličky. Spresnila, že k udalosti došlo v čase medzi 17.15 až 17.30 hodinou.

Ako informoval TASR zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Daniel Džobaník, chlapec utrpel popáleniny prvého a druhého stupňa s predpokladanou dobou liečenia osem týždňov. \"Začalo sa trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví. Doterajšie vyšetrovanie prípadu však poukazuje na inú verziu udalosti, \" dodal Džobanik. Vzhľadom na pokračujúce vyšetrovanie podrobnosti neuviedol.
Chlapec je v súčasnosti hospitalizovaný v popradskej nemocnici a v utorok ho pravdepodobne prevezú na kliniku popálením do Šace. Medzi spolužiakmi v škole sa však nehovorí o úmyselnom podpálení, ale o nehode. Chlapci si údajne chceli zhotoviť káru a pomáhali si plameňom.
 

Vyberte región

mark